Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova

Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare

A A A

Premianții Olimpiadei Republicane la Matematică 2020

Published on: Mon, 03/02/2020 - 23:01

La data de 02 martie 2020, în incinta Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău, a avut loc premierea laureaților Olimpiadei Republicane la Matematică, ediția a LXIV-a, organizată în perioada 28 februarie – 02 martie de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

În cadrul concursului din acest an au participat 195 de elevi din 30 de raioane și municipii.

În baza deciziei Consiliului Olimpic la Matematică au fost acordate diplome și premii bănești pentru 55 de elevi. Premianții ediției a LXIV-a a Olimpiadei Republicane la Matematică sunt din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Călărași, Chișinău, Criuleni, Leova, Soroca, Telenești, Tiraspol.

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează mulțumiri Centrului Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” pentru programul artistic oferit în cadrul festivității de deschidere a olimpiadei, membrilor juriului și ai Consiliului Olimpic Republican la Matematică pentru desfășurarea concursului și determinarea clasamentului și Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” pentru găzduirea evenimentului.

Premianții Olimpiadei Republicane la Matematică